Торт з сиру з полуницею

Торт з сиру з полуницею, відмінний рецепт Сирний торт

Він підійде як для домашнього чаювання, так і для посиденьок з друзями. Приготувати його дуже просто, тому вам не складе особливих труднощів порадувати себе і своє оточення такими приголомшливими літніми смаками. Торт виходять дуже легкий і повітряний. Він настільки смачний, що у нього просто неможливо відірватися. Зберігайте рецепт і розбавляйте свої чаювання такою смакотою.

Необхідні інгредієнти

  • 500 гр домашнього сиру 9%
  • 500 гр полуниці
  • 20 гр листового желатину
  • 250 мл полуничного йогурту
  • 300 гр вершків 33%
  • 250 гр цукрового піску
  • 250 гр пісочного печива
  • 150 гр вершкового масла

Покроковий процес приготування торта з полуниця і сиру

В першу чергу в окрему ємність відправляємо желатин і заливаємо його холодною водою. Лишаємо на деякий час для набухання. Тепер беремо чашу блендера і ламаємо в ній печиво.

Подрібнюємо його і додаємо сюди масло, попередньо розтоплене. Знову пробиваємо блендером.

Беремо тарілку, на якій буде наш тортик і ставимо на нього кільце з роз’ємної форми. Відправляємо на дно підготовлену крихту з печива і добре утрамбовуємо її.

В окремій ємності об’єднуємо сир, полуничний йогурт і 150 гр цукрового піску. Використовуючи погружной блендер, робимо однорідну масу.

Вимиваємо добре ягоду і видаляємо хвостики. Тепер в залежності від розміру розрізаємо її на 2 або 4 частини.

Охолоджуємо ємність в холодильнику і в неї відправляємо 100 гр вершків, які теж повинні бути охолоджені і цукровий пісок. В результаті ми повинні отримати пишну масу.

Тепер відправляємо її до сирно-йогуртової суміші і акуратно перемішуємо.

Підготовлений желатин трохи підігріваємо, але до кипіння не доводити. Після чого трохи охолоджуємо і перекладаємо до сирної суміші.

Сюди ж відправляємо половину від загальної кількості полуниці і знову перемішуємо.

На основу викладаємо другу половину ягоди і виливаємо сирну суміш.

Потім по поверхні розкладаємо красиво скибочки полуниці і відправляємо в холодильник на 3-4 години.

Після закінчення потрібного часу дістаємо готовий виріб, витягаємо форму, пройшовшись гострим ножем по її краю. Потім нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар