Тісто в пакеті піднімається на очах. Готуємо з нього неймовірно м’який і пишний пиріг

Пироги

Якщо ви відмовляєтеся від приготування смачної випічки до чаю тому, що не хочете довго возитися з тістом, бруднити посуд і руки, то цей швидкий і незвичайний спосіб приготування тіста в пакеті припаде вам до душі!

Інгредієнти для тіста:

  • борошно – 280 г;
  • цукор – 25 г;
  • сіль – 3 г;
  • ванільний цукор – 5 г;
  • дріжджі – 4 г;
  • яйце – 1 шт;
  • розтоплене вершкове масло – 20 мл;
  • тепле молоко – 150 мл

Для начинки знадобиться:

  • яблука – 2 шт;
  • вершкове масло – 50 г;
  • цукор – 50 г.

Всі продукти для тіста помістіть в пакет (краще використовувати щільний ZIP-пакет з блискавкою).

Тісто в пакеті піднімається на очах. Готуємо з нього неймовірно м'який і пишний пиріг

Розминайте продукти руками до отримання маси однорідної консистенції. Залиште тісто в теплому місці на 1 годину.

Витягніть тісто з пакета.

Тісто в пакеті піднімається на очах. Готуємо з нього неймовірно м'який і пишний пиріг

Ще раз розімніть тісто і помістіть його в форму для випікання. Попередньо форму змастіть невеликою кількістю вершкового масла.

Тісто в пакеті піднімається на очах. Готуємо з нього неймовірно м'який і пишний пиріг

Накрийте форму рушником і залиште в теплому місці на 30 хвилин на расстойку. За цей час тісто підніметься, стане м’яким і повітряним.

Для приготування начинки очистіть яблука від шкірки і наріжте їх кубиком. Викладіть яблука на тісто.

Тісто в пакеті піднімається на очах. Готуємо з нього неймовірно м'який і пишний пиріг

Заморожене вершкове масло натріть на тертці і викладіть зверху на яблука.

Тісто в пакеті піднімається на очах. Готуємо з нього неймовірно м'який і пишний пиріг

Посипте виріб цукром і випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.

Тісто в пакеті піднімається на очах. Готуємо з нього неймовірно м'який і пишний пиріг

Пиріг чудово піднімається під час випічки, виходить дуже повітряним і смачним. І найголовніше – приготування тіста для цього пирога – справжнє задоволення.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар