Тісто роблю 5 хвилин: просто заливаю яблука і в духовку. М’який, ніжний, смачний пиріг

Пироги

При мінімальній кількості продуктів, у вас вийде дуже повітряний, м’який і соковитий пиріг з яблучною начинкою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 60 г.;
  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 60 г;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • олія соняшникова – 2 ст.л;
  • сіль – дрібка;
  • молоко – 100 мл;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • яблука – 4 шт;
  • кориця і цукрова пудра за смаком.

Яблучний пиріг: процес приготування

Яблука очищаємо від шкірки і ріжемо тонкими скибочками.

Яйця з’єднуємо з сіллю, трохи збиваємо і додаємо цукор і ванільний цукор, збиваємо.

Вливаємо олію і молоко, збиваємо.

Порада: ви можете всі операції робити віночком.

Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем і всипаємо в масу, вимішуємо тісто. Форму застеляємо пергаментом.

Викладаємо шаром яблучні скибочки, заливаємо тістом, знову скибочки і тісто. Чергуючи, поки не закінчаться інгредієнти.

Порада: ви можете посипати яблука корицею і потім залити тістом або посипати вже готовий пиріг цукровою пудрою, змішаною з корицею. Але це на любителя, якщо вам не подобається кориця, тоді не використовуйте її або замініть, наприклад, на цедру лимона або апельсина.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 30 – 35 хвилин.

Охолоджуємо пиріг у формі і потім перекладаємо на тарілку.

Тісто роблю 5 хвилин: просто заливаю яблука і в духовку. М'який, ніжний, смачний пиріг

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь

  1. Олена

    Ви не вказали скільки борошна

    Відповіcти
    1. Максим author

      Борошна має бути 60 г.

      Відповіcти
  2. Вікторія

    А скільки борошна має
    Бути?

    Відповіcти
  3. Вікторія

    А скільки борошна має бути?

    Відповіcти
    1. Максим author

      Борошна має бути 60 г.

      Відповіcти