Сирний пиріг, який тане в роті. Просто та смачно

Пироги

Пісочне, м’яке та ніжне тісто, з ароматною та смачною сирною начинкою. Такий пиріг завжди доречний як для звичайного полуденка, так і на столі, який ви накрили для своїх гостей.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • яйце, 1 шт;
  • цукор, 4 ст. л;
  • сіль, дрібка;
  • розпушувач, 1 ч. л;
  • масло вершкове охолоджене, 100 г;
  • борошно, 280 г.

Для приготування начинки необхідно:

  • сир домашній, 400 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • цукор, 4 ст. л;
  • манна крупа; 2 ст.л;
  • родзинки або інші сухофрукти, 100 г.

Процес приготування сирного пирога

Змішуємо всі продукти для начинки, залишаємо на час, щоб манна крупа набухла і начинка при випіканні залишилася такою ж ніжною, з приємною текстурою. Усю масу можна збити занурювальним блендером.

Просіюємо борошно і змішуємо з сіллю та розпушувачем.

Вершкове масло ріжемо кубиками і додаємо в борошно, перетираємо масу в крихту.

Яйця збиваємо із цукром до однорідності. На смак можна всипати ванілін.

Виливаємо яйце з цукром у крихту і далі перетираємо всю масу до нової крихти.

Форму для випікання застеляємо пергаментом і всипаємо більшу частину крихти.

Трамбуємо її та формуємо бортики. Викладаємо начинку та посипаємо зверху рештою крихтою.

Випікаємо при 190 градусах близько 50-60 хвилин, але дивіться по своїй духовці.

Сирний пиріг, який тане в роті. Просто та смачно

Такий ніжний пиріг виходить тільки з насипним тістом, це незрівнянна текстура пирога та м’яка начинка.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар