Смачний заливний пиріг на молоці з фаршем

Пиріг на молоці з фаршем, рецепт приготування Пироги

Коли часу в обріз і не хочеться довго возитися з приготуванням, цей чудовий пиріг саме те, що потрібно. Він ситний, ароматний і мега смачний. Також ця випічка дуже проста і швидка в приготуванні. Його смакові якості перевершать усі сподівання, повірте. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 300 гр м’ясного фаршу
  • 1 ріпчаста цибуля
  • половина моркви
  • 200 мл молока
  • 10 столових ложок борошна
  • 2 яйця
  • 4 столові ложки рослинної олії
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • сіль за смаком
  • 2 столові ложки олії для смаження

Покроковий процес приготування пирога

В першу чергу очищаємо моркву і, використовуючи терку, натираємо її на великій фракції. Потім чистимо цибулю і дрібно нарізаємо її. Після чого перекладаємо підготовлені інгредієнти на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обжарюватися до м’якості.

Після закінчення потрібного часу додаємо фарш. Солимо і перчимо до смаку. Продовжуємо процес смаження до готовності фаршу. При цьому сильно засмажувати його не треба.

Потім в окрему ємність відправляємо яйця і, використовуючи міксер, збиваємо їх. Після чого солимо і вливаємо молоко з рослинною олією. Добре перемішуємо.

Тепер сипем борошно і розпушувач. Добре все перемішуємо і в результаті отримуємо тісто, по консистенції схоже на тісто для оладок.

Потім беремо форму для випічки і застеляємо її пергаментним папером. Змащуємо маслом і виливаємо половину тіста.

Після чого розміщуємо рівномірним шаром підготовлену начинку. Накриваємо тістом, яке залишилося.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190 градусів, на 35-40 хвилин.

Після закінчення потрібного часу перевіряємо готовність пирога дерев’яної шпажкою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар