Смачний Американський пиріг з вишнею

Американський пиріг з вишнею - рецепт приготування Пироги

Складається Американський пиріг з пісочно-листкового тіста і великої кількості начинки з вишні. За бажанням можете придумати якусь іншу начинку. У будь-якому варіанті пиріг вийде приголомшливим. Така випічка готується з простих і доступних інгредієнтів. Ваші родичі будуть від нього в захваті. Зберігайте рецепт і розбавляйте своє меню новою чудовою смакотою.

Необхідні інгредієнти

  • 350 гр борошна
  • 3 гр солі
  • 30 гр цукрового піску
  • 225 гр вершкового масла 72%
  • 100 мл холодної води

Для начинки

  • 1100 гр вишні
  • 120 гр цукрового піску
  • 4 гр кориці
  • 30 гр крохмалю

Поетапний процес приготування Американського пирога

В першу чергу в окрему ємність просіюємо борошно і додаємо цукровий пісок і сіль. Віночком добре все перемішуємо.

Після чого нарізаємо охолоджене вершкове масло і відправляємо до суміші. Розтираємо виделкою до крихти.

Потім наливаємо сюди воду. Вона повинна бути крижаною. Перемішуємо все добре. Правильне тісто при стисканні в долоні має тримати форму.

Тепер ділимо підготовлене тісто на дві нерівні частини.

Нарізаємо 2 шматка харчової плівки і в кожен відправляємо тісто. Обертаємо кожен шматочок і притискаємо, надаючи плоску форму. Відправляємо в холодильник на 60 хвилин.

Після закінчення потрібного часу дістаємо тісто і беремо більшу частину. На робочу поверхню кладемо харчову плівку і розміщуємо її. Потім накриваємо теж харчовою плівкою і розкачуємо його в коло. Тепер складаємо вчетверо і знову відправляємо в холодильник на півгодини.

Після чого такі процеси проробляємо з другою частиною тіста.

Вимиваємо добре вишню, видаляємо кісточки і перекладаємо в окрему ємність. Додаємо сюди корицю, цукровий пісок і крохмаль. Добре все перемішуємо.

Після закінчення потрібного часу дістаємо велику частину тіста, розкачуємо його і знімаємо харчову плівку. Потім перекладаємо його в форму, формуючи бортики. Присипаємо трохи борошном.

Потім викладаємо підготовлену начинку і розподіляємо її. Накриваємо меншим шаром тіста і обрізаємо зайві краї.

Гострим ножем робимо кілька надрізів по центру для того, щоб виходила пара.

Відправляємо наш виріб в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 45-50 хвилин.

Після закінчення потрібного часу пиріг дістаємо і охолоджуємо повністю в формі.

За бажанням можете посипати цукровою пудрою перед подачею.

Смачний Американський пиріг з вишнею

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар