Смачніше ніж пиріжки! М’які і ніжні трубочки з м’ясом

Пиріжки

Трубочки виходять дуже м’якими і ніжними зі смачною, рисово-м’ясною начинкою. Але ви можете їх зробити і з грибами і з сиром і з будь-яким іншим наповнювачем на свій смак.

Для приготування тіста вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вода і олія соняшникова по 250 мл;
  • сіль, 0.5 ч.л;
  • борошно, 450 г.

Для приготування начинки візьміть:

  • рис відварний, 100 г;
  • яйця, 3-4 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • цибуля зелена, пучок;
  • м’ясо відварне, 350 г;
  • сіль перець.

Процес приготування м’ясних трубочок

Змішуємо олію і воду, сіль, всипаємо борошно частинами.

Порада: борошно різне, тому у вас може вийти більше або менше борошна, просто дивіться по тісту, воно повинно бути еластичним і м’яким.

Вимішуємо добре тісто, воно зовсім липнути не буде за рахунок олії. Накриваємо плівкою і залишаємо.

Відварюємо яйця, рис і м’ясо.

Ріжемо дрібно цибулю і пасеруємо з сіллю і перцем на соняшниковій олії.

Яйця дрібно ріжемо, зелену цибулю або кріп і петрушку дрібно ріжемо.

Змішуємо рис з яйцями, зеленою цибулею і зеленню. Солимо і перчимо – це одна начинка.

Для другої начинки відварне м’ясо подрібнюємо м’ясорубкою і змішуємо з обсмаженою цибулею. Пробуємо на сіль і додаємо перець, можна часник. Це друга начинка.

Тісто обминаємо і ділимо на 3 частини і потім все ділимо на 30 кульок.

Розкачуємо колобок в прямокутний пласт, викладаємо начинку, звертаємо в трубочку, підбираючи тісто з країв. Щоб трубочка була повністю закритою.

Смачніше ніж пиріжки! М'які і ніжні трубочки з м'ясом

Викладаємо трубочки з начинкою на деко, застелене пергаментом.

Смачніше ніж пиріжки! М'які і ніжні трубочки з м'ясом

Випікаємо в духовці при 180 градусах до рум’яності.

Смачніше ніж пиріжки! М'які і ніжні трубочки з м'ясом

Ви можете не все запікати, а відправте в морозильну камеру. Коли захочете їх випекти, виймаємо з морозилки, нехай 10 хвилин полежать на столі, потім на деко і в духовку.

Подаємо зі сметаною і соусами з сметани, часнику і зелені.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь