Швидкий вишневий пиріг

Вишневий пиріг, рецепт приготування Пироги

Вишневий пиріг вам точно сподобається своїм смаком і ароматом, простий приготуванням.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко – 200 мл;
  • мука – 320 г;
  • олія рослинна – 120 мл;
  • цукор – 200 г;
  • яйця – 2 шт;
  • розпушувач – 2 ч.л;
  • ванілін за смаком;
  • сіль – щіпка.

Процес приготування вишневого пирога

Яйця з’єднуємо з цукром і ваніліном, збиваємо до пишної і густої піни.

Борошно просіваємо.

Вливаємо олію, молоко і масло, збиваємо.

Додаємо сіль, частинами додаємо борошно і вимішуємо тісто.

Форму застеляємо пергаментом і викладаємо тісто

На тісто викладаємо свіжі або заморожені ягоди, ви можете брати будь-які на свій смак.

Випікаємо при нагріванні в 165 градусів від 45 до 50 хвилин.

Готовий пиріг присипаємо пудрою.

Порада: для випічки використовуйте форму з діаметром в 22 см, тоді пиріг буде пишний і високий.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар