Потрібно швидко нагодувати гостей? Спробуйте цей рецепт. Пиріг виходить м’яким, пишним і дуже смачним.
Список продуктів:
- Борошно – 600 грам
- Вода (тепла) – 200 грам
- Дріжджі – 12 грам
- Яйця – 3 одиниці
- Цукор – 72 грами
- Соняшникова олія – 40 грам
- Сіль – щіпка
Наповнення:
- Цукор – 1 стакан
- Яблука – 4 одиниці
Заливка: 5 грам цукру і 40 грам сметани.
У воду додайте цукор, сіль, два яйця, масло і дріжджі. Все ретельно збийте. Потім поступово, постійно помішуючи, всипте борошно. Готове тісто загортаємо в харчову плівку і даємо постояти 30 хвилин.
З яблук зніміть шкірку і розріжте на тонкі частки. Робочу поверхню змащуємо олією, розгортаємо тонким шаром тісто і присипаємо зверху цукром.
Яблука викладаємо на тісто в три ряди.
Скручуємо тісто у вигляді рулету і нарізаємо порційно.
Для випічки потрібно взяти форму для кексів. Дно змащуємо маслом і викладаємо наш виріб розрізом нагору.
Збиваємо одне яйце і змащуємо пиріг кулінарним пензликом. Запікайте 40 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
Збиваємо сметану з цукром до повного його розчинення.
Дістаємо пиріг, перевертаємо і узорно поливаємо отриманим кремом.