Швидкий і смачний яблучний пиріг

Яблучний пиріг, рецепт приготування Пироги

Потрібно швидко нагодувати гостей? Спробуйте цей рецепт. Пиріг виходить м’яким, пишним і дуже смачним.

Список продуктів:

  • Борошно – 600 грам
  • Вода (тепла) – 200 грам
  • Дріжджі – 12 грам
  • Яйця – 3 одиниці
  • Цукор – 72 грами
  • Соняшникова олія – 40 грам
  • Сіль – щіпка

Наповнення:

  • Цукор – 1 стакан
  • Яблука – 4 одиниці

Заливка: 5 грам цукру і 40 грам сметани.

У воду додайте цукор, сіль, два яйця, масло і дріжджі. Все ретельно збийте. Потім поступово, постійно помішуючи, всипте борошно. Готове тісто загортаємо в харчову плівку і даємо постояти 30 хвилин.

З яблук зніміть шкірку і розріжте на тонкі частки. Робочу поверхню змащуємо олією, розгортаємо тонким шаром тісто і присипаємо зверху цукром.

Швидкий і смачний яблучний пиріг

Яблука викладаємо на тісто в три ряди.

Швидкий і смачний яблучний пиріг

Скручуємо тісто у вигляді рулету і нарізаємо порційно.

Швидкий і смачний яблучний пиріг

Для випічки потрібно взяти форму для кексів. Дно змащуємо маслом і викладаємо наш виріб розрізом нагору.

Швидкий і смачний яблучний пиріг

Збиваємо одне яйце і змащуємо пиріг кулінарним пензликом. Запікайте 40 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Збиваємо сметану з цукром до повного його розчинення.

Дістаємо пиріг, перевертаємо і узорно поливаємо отриманим кремом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар