Шоколадно-кавове суфле

Шоколадно-кавове суфле Солодке суфле

Шоколадне суфле з кремоподібного сиру і вершків – солодкий десерт, якому будуть раді і дорослі, і діти.

Інгредієнти

  • М’який кремоподібний сир – 500 г
  • Сливки (будь-яка жирність) – 100 мл
  • Шоколад – 60 г
  • Мед – 2 ст.л.
  • Желатин – 15 г
  • Розчинна кава – 1,5 ч.л.

Покроковий рецепт з фото

Пропоную Вам рецепт дуже смачного, по-справжньому святкового десерту! Мені здається, складно знайти байдужого до шоколадно-кавового суфле. Шоколад, кава, сир, ніжна структура, цим десертом хочеться насолоджуватися довго, смакуючи кожну ложку.

Желатин висипати в сотейник, залити 1 склянкою води і залишити на 30 хвилин.

Додати до желатину вершки і поламаний на шматочки шоколад.

Поставити сотейник на повільний вогонь і нагрівати масу, не доводячи до кипіння, поки шоколад повністю не розчиниться.

Зняти сотейник з вогню, додати каву і перемішати.

Сир перекласти в миску, додати мед.

Вершково-шоколадну масу додати до сиру.

Збити масу міксером до однорідності.

Розлити шоколадно-кавове суфле по формах, прибрати в холодильник до повного застигання.

Шоколадно-кавове суфле готово. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар