Салат «Парижанка» з куркою і ананасами

Салат «Парижанка» - рецепт приготування Салат з куркою

Салат «Парижанка» готується з куркою і ананасами. Інгредієнти в даній страві відмінно поєднуються, а також доповнюють один одного. Крім того, знадобиться твердий сир, відварені яйця і консервована кукурудза, яка додасть салату солодку нотку і соковитість. Їх легко купити в будь-якому магазині і в будь-який час року.

Салат виходить ніжним, пікантним і сподобається всім, особливо жіночій половині. Соковиті ананаси і кукурудза ідеальні для сухуватої курячої грудки, тому страва виходить гармонійною. Салат «Парижанка» можна сміливо готувати для святкового столу – вийде смачне застілля. Гості неодмінно оцінять ваші старання і точно попросять докладний рецепт.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 200 г.
  • Сир твердий – 80 г.
  • Кукурудза консервована – 100 г.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Ананаси консервовані – 150 г.
  • Майонез – 120 г.
  • Чорний сіль, перець – за смаком.

Як приготувати салат «Парижанка»:

1. Промити куряче м’ясо, скласти в каструлю, залити холодною водою і варити після закипання 20 хвилин. Посолити за смаком, прибрати піну, варити на помірному вогні. Готове філе охолодити в бульйоні – так м’ясо вийде більш соковитим. А з бульйону можна зварити будь-який суп.

2. Куряче філе нарізати кубиками для салату або розібрати на дрібні волокна.

3. Курячі яйця промити, залити холодною водою і варити після закипання води 8 хвилин. Після яйця охолодити, почистити від шкаралупи і нарізати кубиками.

4. Твердий сир натерти на грубій терці. Вид сиру можна взяти будь-який, на ваш смак і який є в холодильнику.

5. Висипати в глибоку ємність всі подрібнені компоненти – курку, сир, яйця. Злити маринад з консервованої кукурудзи, додати зерна в салат.

6. Страву заправити майонезом, посолити і поперчити за смаком, і перемішати, щоб він вдався соковитим і просоченим. 7. Викласти салат в порційний посуд, відразу подати до столу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар