Салат “Корейська курка”

Салат "Корейська курка" - рецепт Салат з куркою

Пропоную рецепт приготування смачного і ситного салату для буднів і свят. Давайте приготуємо салат “Корейська курка” з капустою і морквою по-корейськи.

Для цього салату ідеально підійде куряче філе, хоча можна використовувати і темне м’ясо від курячих стегенець. Готується салат дуже легко, чим дуже подобається зайнятим господаркам. Сподіваюся, що цей рецепт стане улюбленим у вашій родині.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна – 150 г
  • Філе куряче – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 100 г
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.

Як приготувати салат “Корейська курка”

Куряче філе залити гарячою підсоленою водою і відварити протягом 30 хвилин.

Філе вийняти з відвару, обсушити, остудити і нарізати дрібними кубиками.

Капусту нашаткувати тонкою соломкою.

Посипати капусту сіллю і злегка перетерти руками.

З’єднати капусту, філе і морква по-корейськи, посипати перцем.

Салат Корейська курка - інгредієнти

Суміш перемішати, заправити майонезом і знову перемішати.

При подачі салат можна посипати подрібненою зеленню. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар