Рецепт пирога з вишнею на кефірі. Смак не передати словами

Пиріг з вишнею на кефірі, рецепт приготування Пироги

Пиріг готується досить швидко, виходить повітряним і ніжним. Вишню можна брати будь-яку.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 200 г;
  • вишня – будь-яка;
  • цукор – 200 г;
  • кефір – 200 г;
  • яйця – 3 шт;
  • масло вершкове – 1 ч.л;
  • розпушувач – 1.5 ч.л;
  • пудра цукрова.

Процес приготування пирога з вишнею

Кефір і яйця повинні бути кімнатної температури. Якщо у вас заморожені ягоди, тоді необхідно розморозити її в ситі, щоб стік зайвий сік.

Яйця з’єднуємо з цукром і збиваємо до стійкої і густої маси.

Виливаємо в збиту масу кефір, перемішуємо.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, частинами всипаємо в тісто і перемішуємо. Маса повинна бути рідкуватою, але не занадто.

Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і виливаємо тісто, зверху розкладаємо вишню.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 40 хвилин до готовності, перевіряємо шпажкою.

Остиглий пиріг посипаємо цукровою пудрою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар