Рецепт найніжнішого абрикосового пирога на йогурті

Пироги

Цей пиріг щось приголомшливе! Його смак підкорює з першої спроби! Поєднання найніжнішого тіста з абрикосовою начинкою подарує вам незабутню насолоду! А аромат під час випічки приверне всю сім’ю на кухню. Так що відразу ставте чайник! Такий пиріг можна і гостям подати, адже він не тільки надзвичайно смачний, але і красивий.

Які продукти будуть потрібні:

  • Йогурт – 200 мл;
  • Масло вершкове – 120 г;
  • Цукор – 220 г;
  • Цукор ванільний – 8 г;
  • Борошно – 300 г;
  • Сода – пів ч. л.;
  • Яйця – дві штуки;
  • Пекарський порошок – одна ч. л.;
  • Дрібка солі;
  • Абрикоси – вісім штук.

Покроковий процес приготування абрикосового пирога

Для початку добре миємо абрикоси, сушимо і ділимо на дві половинки.

Масло має бути дуже м’яким. У нього потрібно всипати два види цукру і збити так, щоб маса посвітліла і стала пишною.

Забиваємо в масляну масу по одному яйцю. Після кожного необхідно збивати протягом двох хвилин.

Рецепт найніжнішого абрикосового пирога на йогурті

Вливаємо йогурт і ще раз мішаємо.

В інший посуд просіваємо борошно, а в нього додаємо решту всів сухих продуктів теж через сито. Розмішуємо до однорідного стану.

Форму вистеляємо пекарним папером, виливаємо тісто і рівномірно розподіляємо його по всій формі.

Рецепт найніжнішого абрикосового пирога на йогурті

На тісто викладаємо абрикоси, злегка втоплюючи в ньому.

Духовку включаємо заздалегідь і нагріваємо до 180 °. Розміщуємо пиріг приблизно на 45 хвилин. Випікати слід до готового стану. Перевірити це можна за допомогою тонкої дерев’яної палички.

Рецепт найніжнішого абрикосового пирога на йогурті

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар