Пиріжки зі смаком Нового року. Знайшла рецепт і не пошкодувала: з моєю улюбленою начинкою

Пиріжки

Сирне здобне тісто виходить настільки пухнастим, що ви просто не повірите. А цитрусова начинка стане однією з ваших любимих, вона ідеально підходить до такого тіста та виходять дивовижні пиріжки.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 300 г;
  • дріжджі сухі, 2 ч. л;
  • молоко, 100мл;
  • вершкове масло, 50 г;
  • яйце, 1 шт;
  • цукор, 3-4 ст.л;
  • борошно, близько 500 г.

Для приготування начинки необхідно:

  • апельсини, 3 шт;
  • цукор.

Процес приготування пиріжків

Молоко нагрійте до теплого стану і всипаємо в нього цукор та дріжджі, перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин.

Сир перебиваємо занурювальним блендером.

У сир виливаємо молоко з дріжджами, вливаємо розтоплене вершкове масло, яйце, за смаком додаємо ванілін, вимішуємо.

Борошно просіюємо і всипаємо частинами в масу, вимішуємо м’яке тісто.

Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1.5 години.

Апельсини очищаємо від шкірки та білої частини, прибираємо шкірку з часточок і ріжемо шматочками.

Тісто ділимо на порційні шматочки, кожен розкачуємо в коржик, у середину викладаємо порцію апельсинової начинки і посипаємо цукром.

Защипуємо краї та формуємо пиріжки, викладаємо у форму, застелену пергаментом.

Пиріжки зі смаком Нового року. Знайшла рецепт і не пошкодувала: з моєю улюбленою начинкою

Накриваємо пиріжки та залишаємо на 10 хвилин.

Змащуємо пиріжки збитим жовтком.

Випікаємо при 180 градусах близько 25-30 хвилин.

Пиріжки зі смаком Нового року. Знайшла рецепт і не пошкодувала: з моєю улюбленою начинкою

Тісто дуже добре піднімається, пиріжки виходять м’якими та пишними, а аромат стоїть просто новорічний.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар