Пиріжки, придатні для заморозки і швидкого подальшого приготування

Тісто швидкого приготування для пиріжків - рецепт Пиріжки

Всі ми іноді стикаємося з такою проблемою, коли в холодильнику порожньо, часу немає, а перекусити, притому смачно, хочеться. В такому випадку рятують напівфабрикати, які є в морозильній камері. Рецепт пиріжків, який буде запропонований вашій увазі, якраз розрахований на заморозку в морозильній камері, щоб в будь-який час за 10 хвилин у вас на столі були пишні гарячі пірожочкі, прямо з печі.

Для приготування тіста вам знадобиться:

  • 250 гр домашнього сиру;
  • 1 яйце;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • дрібка солі;
  • сода на кінчику чайної ложки.

Тісто замішується щільне, розділяється на грудочки і ліпиться, як звичайні звичні для вас пиріжки. В якості начинки можна використовувати також звичні для вас інгредієнти. Це може бути або картопля з грибами, або зелена цибуля з яйцем, або тушковані яблучка, Якщо зовсім немає часу, можна натерти яблука на тертці і поставити в мікрохвильову піч на 5 хвилин, додати цукор – така швидка начинка буде нічим не гірше.

Пиріжки можна і смажити, і пекти, але найголовніше – сирими їх можна заморозити в морозильній камері і діставати перед приготуванням, без розморожування, в будь-який час. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар