Пиріг за 10 хв плюс час на випікання. Краще, ніж яблучний пиріг: ніжніше та смачніше

Пироги

Просто чудовий, ніжний та повітряний пиріг, який більше схожий на торт. Сирна начинка просто ідеально поєднується з таким м’яким тістом.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 4 шт.;
  • сіль, дрібка;
  • цукор, 200 г;
  • олія соняшникова та йогурт по 120 мл;
  • борошно, 300 г;
  • розпушувач, 8 г;
  • сир домашній, 300 г;
  • пудра цукрова, 3 ст.л;
  • яйце, 1 шт.

Процес приготування пирога

Яйця змішуємо із сіллю та цукром, збиваємо міксером до пишності та густоти.

Вливаємо олію і додаємо натуральний йогурт або жирну сметану, збиваємо.

Всипаємо борошно з розпушувачем і збиваємо тісто до однорідності.

Форму застеляємо пергаментом, змащуємо її олією і виливаємо тісто.

Пиріг за 10 хв плюс час на випікання. Краще, ніж яблучний пиріг: ніжніше та смачніше

Сир перебиваємо з яйцем та цукровою пудрою блендером або занурювальним міксером.

Сирну масу перекладаємо в пакет, відрізаємо у нього куточок і видавлюємо по поверхні тіста у формі сітки.

Пиріг за 10 хв плюс час на випікання. Краще, ніж яблучний пиріг: ніжніше та смачніше

Випікаємо при 180 градусах близько 45 хвилин.

Коли пиріг охолоне, посипаємо його цукровою пудрою та подаємо.

Пиріг за 10 хв плюс час на випікання. Краще, ніж яблучний пиріг: ніжніше та смачніше

Пиріг виходить настільки пишним, вологим та ніжним, що ви обов’язково станете готувати його на сніданок і для того, щоб пригостити своїх гостей. Якщо любите легку цитрусову кислинку, у сир можна додати цедру лимона чи апельсина.

Пиріг за 10 хв плюс час на випікання. Краще, ніж яблучний пиріг: ніжніше та смачніше

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар