Пиріг з полуницею – казковий смак! Приготувати простіше простого

Пиріг з полуницею - рецепт приготування Пироги

Ніжне й ароматне сирне тісто з желе зі свіжої або замороженої полуниці – що може бути смачніше і ароматніше.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • сир домашній і цукор по 250 г;
  • масло вершкове – 150 г;
  • сіль – дрібка;
  • розпушувач – 10 г;
  • полуниця – 400 г;
  • желе для торта – 1 упаковка;
  • борошно – 150-200 г.

Процес приготування пирога з полуницею

Яйця змішуємо з сіллю і цукром, збиваємо міксером хвилин 5 до пишної густоти.

Додаємо сир і збиваємо міксером

Всипаємо розпушувач і просіяне борошно. Борошно всипати частинами – тісто має бути дуже густим, але не забитим борошном, тому не всипати відразу все.

Форму застеляємо пергаментом і викладаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 40 хвилин, перевіряйте готовність шпажкою.

Охолоджуємо пиріг у формі і залишаємо його в ній. Викладаємо зверху полуницю, перерізану на 2 часточки.

Змішуємо цукор з 250 мл води, желатин і доводимо до кипіння, перемішуючи. Зменшуємо вогонь і варимо 1 хвилину. Гарячим виливаємо на ягоди ставимо торт в холодильник на 1 годину.

Виймаємо з форми і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар