Пиріг на сковороді за 20 хвилин

Пиріг на сковороді за 20 хвилин, рецепт приготування Пироги

Виходить він завжди шалено смачним і соковитим. Готувати таку страву дуже просто і швидко. Результат обов’язково порадує ваших близьких і несподіваних гостей. Така випічка відмінно підійде до сніданку, вечері або як перекус. Тісто в пирозі виходить дуже ніжне, смачне і зовсім не жирнt. А поєднання м’якого тіста і соковитою начинки – це просто шалено смачно.

Склад продуктів

  • одне свіже куряче яйце;
  • дві столові ложки сметани;
  • дві столові ложки майонезу;
  • 4-4,5 столові ложки пшеничного борошна.

Для начинки

  • 150 грам ковбаси;
  • один великий стиглий помідор з щільною м’якоттю;
  • 100 грам твердого сиру.

Покроковий процес приготування

У глибоку миску вбиваємо одне свіже куряче яйце, додаємо дві столові ложки сметани і стільки ж майонезу.

Відразу ж всипаємо 4 столові ложки просіяного пшеничного борошна (без гірки), замішуємо тісто. Соду або розпушувач в тісто додавати не потрібно.

Варену або копчену ковбасу (можна замінити на шинку) ріжемо соломкою.

Помідор добре миємо, вирізаємо плодоніжки і нарізаємо дрібними кубиками.

Твердий сир (будь-який, на ваш смак) натираємо на великій тертці.

Тісто перекладаємо на добре розігріту сковороду (змащувати її нічим не потрібно). Діаметр моєї сковороди 26 сантиметрів.

На тісто викладаємо шинку або ковбасу, на неї – помідори, все посипаємо тертим сиром.

Порада. Насправді, можна використовувати абсолютно будь-яку готову начинку: тушковану капусту, обсмажені гриби, готовий фарш.

Ставимо сковороду на повільний вогонь, накриваємо кришкою і готуємо приблизно 20 хвилин. Як тільки тісто почне рум’янитись, а сир розплавиться – пиріг готовий.

Викладаємо готовий пиріг на тарілку і подаємо на стіл. Він смачний як в теплом, так і в холодному вигляді.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар