Нарешті то я знайшла цей рецепт! Тісто м’яке як пух, готую 2 варіанти пиріжків смажені і в духовці!

Пиріжки

Ось вони пиріжки з ідеального тіста, які можна готувати з будь-якою начинкою, я використовую м’ясо. Я довго шукала цей рецепт пиріжків і тепер ділюся ним з вами. Дріжджове тісто не втрачає своїх властивостей навіть після охолодження пиріжків, залишається таке ж м’яке і повітряне. Готувати я буду смажені пиріжки і духові, в обох варіантах виходить дуже смачно. Головне не забити тісто борошном, тоді пиріжки вийдуть м’які і повітряні як пух!

Інгредієнти:

Тісто:

  • теплої води – 500 мл
  • солі – 0,5 ч л
  • цукру – 2 ч л
  • сухі дріжджі – 1 ст л
  • соняшникова олії – 2 ст л
  • борошно – 800 г р

Начинка:

  • фарш – 800 гр
  • цибуля – 1 шт (велика)
  • морква – 1 шт
  • сіль – 1 ч.л
  • чорний перець – 0.5 ч.л

Покроковий процес приготування:

У глибоку миску виливаємо теплу воду, всипаємо дріжджі, цукор, сіль, вливаємо олію, перемішати. Частинами всипаємо борошно і замішуємо м’яке тісто, злегка липнуче до рук.

Нарешті то я знайшла цей рецепт! Тісто м'яке як пух, готую 2 варіанти пиріжків смажені і в духовці!

Накриваємо харчовою плівкою і прибираємо на 30 хвилин. Приготуємо начинку, в сковорідку наливаємо олію, викладаємо фарш, висипаємо подрібнену цибулю, наретру морква, сіль, перець, перемішати і готувати до готовності.

Нарешті то я знайшла цей рецепт! Тісто м'яке як пух, готую 2 варіанти пиріжків смажені і в духовці!

Стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і ділимо на 2 рівні частини. З кожної частини робимо джгут і ділимо на рівні шматочки, скачуємо в кульку. Кожен шматочок розкачати, в центр викладаємо м’ясну начинку і з’єднуємо краї. Такі пиріжки можна готувати як в духовці так і смажити на сковорідці. Першу половину пиріжків викладаємо на деко на відстані один від одного і змащуємо збитим яйцем.

Нарешті то я знайшла цей рецепт! Тісто м'яке як пух, готую 2 варіанти пиріжків смажені і в духовці!

Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 20-25 хвилин. Другу частину викладаємо в сковорідку з розігрітою олією, смажимо з двох сторін на середньому вогні до золотистого кольору.

Нарешті то я знайшла цей рецепт! Тісто м'яке як пух, готую 2 варіанти пиріжків смажені і в духовці!

Перекладаємо готові пиріжки на тарілку і подаємо до столу. Пиріжки виходять дуже смачні як смажені так і спечені, а там готуйте які вам сподобаються. Смачного!!!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь

  1. Николай

    Очень много интересных рецептов для заинтересованных в украинской кухне. Спасибо!
    Скажите, я правильно понял, что часть пирожков Вы приготовили только на сковородке, а другую часть только в духовке?

    Відповіcти