Найсмачніший гарбузовий чізкейк без випічки

Пироги

У домашніх умовах приготувати чізкейк вам не складе особливих труднощів. Ви з легкістю зможете порадувати своїх рідних ніжними ласощами. Він має вершковий смак, неповторну яскравість, приголомшливий аромат та приємну текстуру. Такий чізкейк виступить ідеальним компаньйоном до філіжанки міцної кави або ароматного чаю. Рекомендую спробувати всім.

Необхідні продукти:

  • 210 гр печива
  • 115 гр вершкового масла
  • 675 гр вершкового сиру
  • 340 гр гарбузового пюре
  • 240 мл вершків
  • 120 гр цукрової пудри
  • 1 чайна ложка ванільного цукру
  • 1 чайна ложка кориці
  • збиті вершки за смаком
  • молочний шоколад за смаком

Як приготувати гарбузовий чізкейк

1. Насамперед у чашу блендера відправляємо печиво і подрібнюємо його на крихту. Потім на водяній бані розтоплюємо вершкове масло та об’єднуємо з крихтою. Добре вимішуємо суміш.

2. Тепер круглу форму застеляємо пергаментним папером і викладаємо основу. Утрамбовуємо її рівномірно.

3. Потім в окремій ємності об’єднуємо вершки та сир. Використовуючи міксер, збиваємо все. В результаті ми маємо отримати однорідну пишну масу. За бажанням сир можна замінити на рикотту або маскарпоні. У такому разі чізкейк вийде ще ніжнішим.

4. Для приготування гарбузового пюре потрібно грубо нарізати гарбуз та відварити. За бажанням можна запекти до м’якості. Потім перетираємо через сито або пюруємо занурювальним блендером.

5. Об’єднуємо сирну масу з гарбузовим пюре і додаємо корицю, ванільний екстракт та цукрову пудру. Ще раз добре все збиваємо.

6. Викладаємо підготовлену суміш поверх основи та розрівнюємо.

7. Накриваємо заготівлю харчовою плівкою та прибираємо в холодильник мінімум на 6 годин.

8. По закінченні потрібного часу десерт готовий. Можна прикрасити цукровою пудрою, шоколадом або збитими вершками та подавати до чаювання.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар