У цей пиріг, крім кефіру, йде манка. Він виходить завжди м’яким і пишним. Готується дуже просто. Перемішуємо всі інгредієнти і відправляємо в духовку. Від цього і така назва.
Необхідні продукти:
- Кефір – 250 грам
- Борошно – 140 грам
- Манна крупа – 200 грам
- Цукор – 200 грам
- Рослинна олія – 100 грам
- Розпушувач – 5 грам
Борошно з’єднуємо з розпушувачем і відкладаємо поки в сторону.
Всі інші інгредієнти змішуємо в глибокій ємності.
Потім поступово додаємо борошно.
Готове тісто рівномірно розподіляємо по дну форми і запікаємо в духовці при 180 градусах, до готовності.
В середньому це хвилин 40.
Перед подачею ділимо пиріг на порції і насолоджуємося його ніжним смаком. Я завжди готую подвійну порцію, так як пиріг з’їдається за один раз.