Міні-пиріжки, які порадують своєю пишністю і смаком

Міні-пиріжки - рецепт приготування Пиріжки

Пропоную вам рецепт дуже смачних міні-пиріжків. Вони виходять м’якими, як пух і неймовірно смачними.

Необхідні продукти для тіста:

  • 11 г дріжджів;
  • Дві ч. л. цукру;
  • 600 мл води теплого стану;
  • Одна ст. л. солі без верху;
  • ± 1 кг борошна;
  • Два яйця;
  • 100 мл олії соняшникової.

Необхідні продукти для начинки:

  • Яйця;
  • Зелена цибуля;
  • Картопля;
  • Ріпчаста цибуля;
  • Капуста;
  • Морквина.

Поетапний процес приготування пиріжків

Готуємо начинку

№1. Картоплю варимо, перетворюємо в пюре. Шаткуємо, смажимо цибулю і змішуємо з картоплею. Солимо і мішаємо.

№2. Яйця варимо, ріжемо на кубики маленького розміру. Цибулю дрібненько січемо, змішуємо з яйцями, солимо і мішаємо.

№3. Спочатку смажимо дрібно порізану цибулю, до неї додаємо пошинковану капусту і терту моркву. Мішаємо і тушкуємо до готового стану. додаємо томатну пасту, солимо, перчимо і мішаємо.

Готуємо тісто

У теплу воду відправляємо всі інгредієнти (крім борошна), перераховані вище. Відставляємо неподалік на 15 хвилин.

Після всипаємо борошно і вимішуємо тісто, яке вийде м’яким і липким. В самому кінці вливаємо трішки олії, щоб тісто не липнуло і вимішуємо. Ставимо в тепленьке місце на 40 хвилин, закривши плівкою.

Готуємо пиріжки

Тісто за цей час мало піднятися. Ще раз його вимішуємо і ділимо на шматочки маленько розміру.

Можна руки посипати борошном або змастити маслом, як вам більше подобається. Формуємо пиріжки, начиняємо і обсмажуємо в олії до золотистості.

Як тільки покладете пиріжки, відразу ж їх переверніть, щоб не було бульбашок і вироби вийшли рівними.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар