Макарони з куркою у вершковому соусі

Макарони з куркою, рецепт приготування Страви з макаронними виробами

Проста страва, яка підійде для бюджету будь-якої сім’ї. Готується швидко і на одній сковороді. У її складі є макарони, а значить страву будуть із задоволенням їсти навіть найвибагливіші дітки.

Необхідні продукти

  • 200 грам макаронів
  • 200 грам курячого філе
  • 100 грам болгарського перцю
  • 100 грам цибулі
  • 200 мілілітрів вершків
  • 2 зубчики часнику
  • щіпка каррі
  • щіпка сухих трав
  • 40 грам твердого сиру
  • 1 чайна ложка пшеничного борошна
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • сіль перець
  • зелень

Процес приготування макаронів з куркою

У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і кладемо макарони, відварюємо до готового стану.

Курячі грудки нарізаємо невеликими шматочками. Болгарський перець очищаємо і нарізаємо кубиком.

Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками.

На сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо м’ясо, обсмажуємо 1-2 хвилини і додаємо цибулю. Все перемішуємо, додаємо болгарський перець і перемішуємо. Обсмажуємо 2-3 хвилини.

Додаємо в м’ясо з овочами сіль, перець, спеції і каррі, знову перемішуємо. Потім вливаємо вершки, додаємо пшеничне борошно і часник, пропущений через прес. Туди ж кладемо тертий сир і перемішуємо. Тушкуємо 2 хвилини і додаємо макарони.

Знову все перемішуємо і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар