Літній пісочний пиріг з яскравими абрикосами

Пісочний пиріг з абрикосами - рецепт приготування Пироги

Інгредієнти на абрикосовий пиріг:

  • Борошно – 180 гр
  • Маргарин – 180 гр
  • Цукор – 100 гр
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 дрібка

Начинка:

  • Сир – 500 гр
  • Цукор – 100 гр
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.
  • Курячі яйця – 2 шт
  • Абрикоси – 18-20 шт

Детальний опис рецепта з фото

У просіяному борошні перемішати сіль, розпушувач, цукор. Викласти розм’якшений маргарин і перетерти в крихту.

Літній пісочний пиріг з яскравими абрикосами

До сиру додати ванільний цукор і звичайний цукор, потім розбити пару яєць і перемішати блендером до пастоподібної маси.

Літній пісочний пиріг з яскравими абрикосами

Абрикоси порізати навпіл, витягніть кісточки. Форму змастити вершковим маслом, викласти крихту і ущільнити руками.

Літній пісочний пиріг з яскравими абрикосами

Зверху викласти абрикоси, потім йде шар сирної маси, і після чого знову абрикоси. Випікати пиріг в розігрітій духовці до 200 градусів 30-40 хвилин.

Літній пісочний пиріг з яскравими абрикосами

Всім смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар