Краща кабачкова запіканка до обіду

Кабачкова запіканка - рецепт Запіканки

Існує безліч кабачкових запіканок. Кожна господиня має свій рецепт, який її повністю влаштовує, але в цій статті ми хочемо розповісти вам ще один метод приготування запіканки з кабачками. На наш погляд вона виходить дуже смачна і краще неї немає, але ви можете приготувати її і скласти свою думку.

Необхідні продукти

  • 700 грам кабачків
  • 3 зубчики часнику
  • 70 грам кропу
  • 2 курячих яйця
  • 500 грам курячого фаршу
  • 2 цибулини
  • 100 грам сиру
  • 150 помідорів
  • сіль, перець за смаком

Процес приготування запіканки з кабачків

Кабачок натираємо на грубій терці. Перекладаємо в миску і солимо, перемішуємо. Залишаємо його на 15 хвилин і віджимаємо, зайвий сік зливаємо.

Куряче філе нарізаємо шматочками і перемелюємо на м’ясорубці до стану фаршу.

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо приготований кріп.

До кабачку додаємо фарш, цибулю, вбиваємо курячі яйця, всипаємо кріп і видавлюємо через прес часник. Масу солимо і перчимо до смаку, а потім добре перемішуємо.

Готову масу перекладаємо в форму для запікання.

Помідори нарізаємо кружечками і викладаємо зверху на запіканку. Відправляємо її в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 1 години.

Твердий сир натираємо на тертці.

Через відведений час дістаємо запіканку, присипаємо сиром і знову ставимо в духовку. Запікаємо ще 10 хвилин і подаємо до столу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар