Крабовий салат з морквою і сиром

Крабовий салат з морквою і сиром - рецепт Салати з сиром

Приготуємо яскравий і смачний салат з крабових паличок з морквою і твердим сиром. У цьому рецепті все інгредієнти гармонійно поєднуються як за смаком, так і за кольором. А щоб салат виглядав ще смачніше, його потрібно посипати зеленню, яка внесе свою дозу вітамінів.

Салат буде смачним, якщо підійти до підбору інгредієнтів з усією відповідальністю – всі продукти повинні бути тільки відмінної якості. Такий салат можна приготувати не тільки в будній день, але і на свято.

Інгредієнти

  • Палички крабові – 100 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Майонез – 2,5 ст. л.
  • Олія – 3 ст. л.
  • Сіль – 0,3 ч.л.

Як приготувати крабовий салат

Цибулини очистити, розрізати навпіл, а потім кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями.

Викласти цибулю на сковороду з розігрітою олією, пасерувати до м’якості і охолодити.

Моркву очистити, обмити, обсушити і натерти на тертці для моркви по-корейськи.

Моркву також спасерувати на олії і охолодити.

Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, опустити в холодну воду, обтерти, очистити, охолодити і нарізати невеликими кубиками.

Крабові палички нарізати тонкими кружечками.

Зубчики часнику очистити від сухої оболонки і пропустити через прес.

Сир натерти на великій тертці.

З’єднати всі підготовлені інгредієнти, посолити за смаком і заправити майонезом.

Салат перемішати.

При подачі салат можна посипати подрібненим кропом. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар