Короп, запечений в фользі на мангалі

Запечений короп на мангалі - рецепт приготування Другі страви з грибів

Дуже смачна альтернатива шашлику або червоній рибі, за смаковими якостями нічим не поступається. Для приготування коропа в маринаді нам необхідно:

  • короп – чим більше, тим жирніше буде риба;
  • лимон – 1-2 штуки;
  • цибуля – 300 – 400 грам;
  • майонез – 300 грам;
  • олія соняшника – 30 грам;
  • приправи.

Короп, запечений в фользі на мангалі

Починаємо приготування коропа

Беремо рибу і прибираємо луску і нутрощі, промиваємо водою.

З одного лимона вичавлюємо сік і в ньому замочуємо цибулю, попередньо тонко її порізавши. Залишити па 10 хвилин.

У цибулю додаємо 100 – 150 грам майонезу і фаршируємо рибу цим соусом.

Беремо фольгу з розрахунком, що б звернути в 2-3 шари, і змащуємо олією місце для риби. Мажемо коропа майонезом зверху.

Загортаємо у фольгу. І залишаємо в такому стані на 20-30 хвилин.

Короп, запечений в фользі на мангалі

Розміщуємо на решітці і пропікаємо 30 – 35 хвилин, періодично перевертаючи.

Прикрасити страву можна будь-якими овочами і буде досить красиво. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар