Італійський пиріг «Дванадцять ложок»

Пиріг «Дванадцять ложок» - відмінний рецепт Пироги

Такий пиріг приготувати дуже легко. Ви витратите на нього мінімум часу і грошей. Тісто готується з найбільш легкодоступних продуктів, які є на кухні кожної господині. Використання міксера скоротить час приготування в рази. Не переживайте, якщо у Вас немає такої техніки. Все одно Ви впораєтеся досить швидко.

Продукти:

  • вам буде потрібно по 12 столових ложок борошна, молока, цукру і соняшникової олії,
  • 3 яйця
  • 150 грам вершкового сиру
  • 60 грам цукрової пудри
  • половинка лимона
  • 8 грам розпушувача
  • дрібка солі

Поетапний процес приготування італійського пирога

Збиваємо яйця з сіллю до білого стану.

Потім додаємо цукор і ще збиваємо хвилини дві.

Вливаємо олію, молоко, кладемо розпушувач, борошно, лимонний сік і перемішуємо до однорідної маси.

Форма знадобиться діаметром 22 см, яку необхідно застелити пергаментом. Виливаємо наше тісто і запікаємо 35 хвилин в розігрітій духовці до 180 градусів. Пиріг можна приготувати і в мультиварці, встановивши режим «випічка». Час приготування, в цьому випадку, 60 хвилин.

Італійський пиріг «Дванадцять ложок»

Пиріг перекладаємо на тарілку після повного його охолодження.

Приготуємо крем. Просто змішайте вершковий сир з цукровою пудрою.

Італійський пиріг «Дванадцять ложок»

Поливаємо верх випічки кремом. Якщо є фрукти або ягоди, прикрасьте ними пиріг.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар