Такий пиріг приготувати дуже легко. Ви витратите на нього мінімум часу і грошей. Тісто готується з найбільш легкодоступних продуктів, які є на кухні кожної господині. Використання міксера скоротить час приготування в рази. Не переживайте, якщо у Вас немає такої техніки. Все одно Ви впораєтеся досить швидко.
Продукти:
- вам буде потрібно по 12 столових ложок борошна, молока, цукру і соняшникової олії,
- 3 яйця
- 150 грам вершкового сиру
- 60 грам цукрової пудри
- половинка лимона
- 8 грам розпушувача
- дрібка солі
Поетапний процес приготування італійського пирога
Збиваємо яйця з сіллю до білого стану.
Потім додаємо цукор і ще збиваємо хвилини дві.
Вливаємо олію, молоко, кладемо розпушувач, борошно, лимонний сік і перемішуємо до однорідної маси.
Форма знадобиться діаметром 22 см, яку необхідно застелити пергаментом. Виливаємо наше тісто і запікаємо 35 хвилин в розігрітій духовці до 180 градусів. Пиріг можна приготувати і в мультиварці, встановивши режим «випічка». Час приготування, в цьому випадку, 60 хвилин.
Пиріг перекладаємо на тарілку після повного його охолодження.
Приготуємо крем. Просто змішайте вершковий сир з цукровою пудрою.
Поливаємо верх випічки кремом. Якщо є фрукти або ягоди, прикрасьте ними пиріг.