Ягідний пиріг, який тане в роті

Ягідний пиріг, рецепт приготування Пироги

Тісто на кефірі довго залишається свіжим і м’яким. Ягоди беріть будь-які на свій смак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор – 160 г;
  • борошно – 200 г;
  • сіль – третина ч.л;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • кефір – 100 мл;
  • яйця – 1 шт;
  • ванілін за смаком.

Процес приготування ягідного пирога

Змішуємо борошно, цукор і розпушувач, сіль.

Додаємо розм’якшене вершкове масло, вимішуємо.

Вливаємо кефір, яйце, вимішуємо тісто.

Форму застеляємо пергаментом і викладаємо тісто, зверху посипаємо ягодами і цукром.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 25 хвилин.

Порада: форму беріть з діаметром 24 см, тоді пиріг вийде високим і пишним.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар