Гарячий молочний пиріг: простий рецепт ароматного бісквіту

Пироги

Гарячий молочний пиріг, який ви можете зробити з будь-якого бісквітного тіста. Просочення може бути не тільки молочним, можна взяти згущене молоко і додати в тісто замість молока, а також додати яскраві ароматизатори з ванілі, кориці або цедри.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 4 шт.;
  • сіль, дрібка;
  • цукор, 250 г;
  • борошно, 350 г;
  • розпушувач, 2 ч. л;
  • масло вершкове, 70 г;
  • молоко, 240 г;
  • ванілін за смаком.

Процес приготування молочного пирога

Яйця починаємо збивати з дрібкою солі, потім частинами вводимо цукор і збиваємо масу до пишності та густоти. Стійких піків не потрібно домагатися, просто маса повинна збільшитися вдвічі.

Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем.

Всипаємо борошно в масу і вимішуємо однорідне і густе тісто.

Молоко змішуємо з вершковим маслом та нагріваємо до теплого стану, перемішуємо.

Вливаємо молоко в тісто, вимішуємо віночком до однорідності.

Гарячий молочний пиріг: простий рецепт ароматного бісквіту

Форму застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Гарячий молочний пиріг: простий рецепт ароматного бісквіту

Випікаємо при 180 градусах близько 20-30 хвилин, але дивіться по своїй духовці.

Пиріг посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.

Гарячий молочний пиріг: простий рецепт ароматного бісквіту

Такий простий рецепт, а результат виходить відмінним – бісквіт виходить вологий, досить пишний, дуже ароматний і смачний.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар