Дуже смачний і ситний пиріг з фаршем

Ситний пиріг з фаршем - рецепт приготування Пироги

Готується такий пиріг дуже просто. Навіть недосвідченому кулінару буде під силу його приготувати. Пиріг з фаршем стане відмінною вечерею або обідом для всієї родини. Він виходить ситним, соковитим і надзвичайно смачним!

Для пирога знадобляться такі інгредієнти:

Для приготування тіста:

  • 150 г пшеничного борошна;
  • 3 курячих яйця;
  • 200 сметани;
  • 1,5 ч. л. пекарського порошку;
  • половина ч. л. солі.

Для приготування начинки:

  • 500 г будь-якого м’ясного фаршу;
  • 150 г будь-якого твердого сиру;
  • дві середні цибулини;
  • пів пучка петрушки;
  • сіль і спеції в залежності від вашого смаку.
  • для присипки – кунжут.

Покрокове приготування пирога з фаршем

Розбийте в миску яйця, збийте, додайте сметанку і знову збийте.

Просійте борошно разом з пекарським порошком і додайте в яєчно-сметанну масу. Посоліть і приступіть до замішування тіста.

Фарш обсмажте в розігрітій сковорідці з олією 3-5 хвилиночок.

У м’ясо додайте подрібнені цибулини, приправи на ваш смак і посоліть. Все перемішайте і смажте десять хвилин.

Візьміть жаростійку форму і змастіть її маслом. Потім викладіть в неї ½ тіста.

Зверху покладіть приготовлену начинку, натертий сир і дрібно посічену зелень. Все акуратно розрівняйте.

На начинку вилийте тісто і також гарненько розрівняйте. Присипте зверху кунжутом.

Розігрійте духовку і поставте в неї форму з пирогом. Готуйте приблизно пів години при 180 °.

Їсти такий пиріг можна, як гарячим, так і холодним.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар