Домашні чебуреки з хрумким тістом та соковитою начинкою. Рецепт ідеального тіста

Пиріжки

Тісто готується дуже просто, за рахунок того, що ми робитимемо його на кип’ятку, то при обсмажуванні виходить хрумка, але ніжна скоринка. Фарш зробимо дуже соковитим і чебуреки вийдуть дуже смачними.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 500 г;
  • кип’яток, 250 мл;
  • олія соняшникова, 2 ст.л (в тісто);
  • сіль, 1 ч. л;
  • г0рілка, 2 ст.л, за бажанням;
  • фарш, 400 г;
  • цибуля, 300 г;
  • зелень;
  • сіль, перець, цукор по 1 год.
  • олія соняшникова (в фарш), 1 ст.л;
  • вода крижана, 100 мл.

Процес приготування чебуреків

У гарячу воду вливаємо олію і сіль, перемішуємо.

Всипаємо борошно і вимішуємо тісто лопаткою, коли охолоне, вимішуємо руками.

Наприкінці додайте г0рілку, тоді чебуреки точно вийдуть хрусткими.

Тісто накриваємо пакетом і залишаємо на 1 годину, щоб воно стало м’яким. Можна відправити в холодильник на ніч, тоді воно стане ще кращим.

Фарш змішуємо з дрібно нарізаною цибулею. Остання не шкодуйте, вона додає соковитості та смаку.

Заправляємо фарш усіма спеціями, зеленню, вливаємо олію і крижану воду та добре вимішуємо, відбиваємо. Води додайте більше, якщо фарш дуже густий.

Тісто обминаємо і ділимо на 12 шматочків.

Формуємо чебуреки з начинкою і обсмажуємо їх у розігрітій олії до рум’яності з двох сторін.

Подаємо ці смачні, соковиті та ароматні чебуреки до столу.

Домашні чебуреки з хрумким тістом та соковитою начинкою. Рецепт ідеального тіста

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар