Беру кефір, 1 яйце та готую 10 хвилин. Пиріжки з м’ясною начинкою

Пиріжки

Пиріжки з м’ясною начинкою – це класика жанру і така страва точно подобається всім, особливо з овочевим соусом. Тісто на кефірі виходить дуже м’яким і ніжним, пишним, добре поєднується з начинкою.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 400 мл;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль та розпушувач по 1 ч.л;
  • цукор, 1 ст. л;
  • масло вершкове, 50 г;
  • борошно, 700 г.

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш, 400 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, перець, спеції.

Для приготування соусу візьміть:

  • томатна паста, 4 ст.л;
  • вода, 50 мл;
  • часник, 1 зуб.;
  • кріп;
  • оцет, 1 ст. л;
  • гострий соус будь-який.

Процес приготування пиріжків з м’ясною начинкою

Фарш заправляємо тертою цибулею, сіллю, спеціями.

Кефір змішуємо з розтопленим вершковим маслом, яйцем, сіллю, цукром та розпушувачем.

Борошно просіюємо та висипаємо в рідку основу, вимішуємо м’яке тісто.

Накриваємо тісто та залишаємо на 1 годину.

Тісто ділимо порційними шматочками і кожен розкачуємо в коржик.

Беру кефір, 1 яйце та готую 10 хвилин. Пиріжки з м'ясною начинкою

Викладаємо начинку, защипуємо по колу краї. Пиріжки злегка розкачуємо качалкою і виходять круглі коржики.

Обсмажуємо їх у розігрітій олії до рум’яності з двох боків.

Беру кефір, 1 яйце та готую 10 хвилин. Пиріжки з м'ясною начинкою

Для соусу змішуємо всі інгредієнти, попередньо натерши часник, нарізавши зелень.

Такі м’ясні пиріжки з гострим овочевим соусом, це чудова страва на вечерю та доповнення до основних страв на пікнік.

Беру кефір, 1 яйце та готую 10 хвилин. Пиріжки з м'ясною начинкою

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар