Беру 3 шт. картоплі та готую смачну випічку. Простий рецепт, навчила всіх подруг

Пиріжки

М’які пиріжки з картопляною начинкою виходять дуже смачними, пишними. Рецепт простий, продуктів знадобиться небагато.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • молоко гаряче та вода гаряча по 150 мл;
  • цукор, 1 ст. л;
  • сіль дрібку;
  • дріжджі сухі, 7 г;
  • сметана, 2 ст.л;
  • борошно, близько 600 г;
  • картопля відварена, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сир, 100 г;
  • масло вершкове, 30 г;
  • зелень;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування пиріжків

Змішуємо гаряче молоко з гарячою водою, сіллю та цукром, дріжджами.

Всипаємо частинами просіяне борошно і вимішуємо м’яке тісто, накриваємо і ставимо в тепле місце на 1 годину.

Картоплю відварюємо і перетворюємо на пюре з перцем, зеленню, обсмаженою цибулею та вершковим маслом з тертим сиром.

З картоплі формуємо невеликі колобки.

З тіста формуємо колобки в тій же кількості. Як і картопляні кульки.

Робимо пиріжки з тіста та картопляної начинки.

Викладаємо на лист, застелений пергаментом і притискаємо, щоб вийшли коржики. Накриваємо рушником та залишаємо на 20 хвилин.

Притискаємо пальцями коржики і рясно змащуємо соусом із тертого часнику з парою ложок олії та чайною ложкою паприки, присипаємо тертим сиром.

Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин.

Беру 3 шт. картоплі та готую смачну випічку. Простий рецепт, навчила всіх подруг

Такі ситні, пишні і м’які коржі-пиріжки, з пікантним смаком соусу, вам точно припадуть до смаку.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар