Джем
Джем – це відмінний варіант десерту для всіх. Споконвічно англійський десерт представлено в кулінарії великою кількістю сполучень фруктів і ягід. Все більше завойовує він свою популярність не тільки в Європі, але і у всьому світі. Відбувається це завдяки тому, що воно універсальне. Якщо ви будете знати, як приготувати джем в домашніх умовах, то у вас завжди буде вигідне доповнення до оладок і млинців, начинка до пирогів або просто частування до чаю.
Густий джем з червоної смородини виходить дуже густим і ароматним ідеально підійде для різних десертів. Необхідні продукти: Цукор Червона смородина Як
Такий джем виходить дуже густим і ароматним, він прекрасно підходить для приготування різних десертів, тортів, рулетів. Я подаю з млинцями і оладками.
Швидкий рецепт приготування абрикосового джему дуже густого і ароматного. Найголовніше не перекип’ятити джем, щоб він вийшов густим і щільним.
Ароматний і смачний гарбузовий джем, який ви можете використовувати в самих різних десертах, випічці. Дуже смачно виходить з сирними запіканками.