Все перемішали і готово. Рецепт смачного манника «П’ятистаканник»: легко запам’ятати і готувати

Пироги

Один з найбільш вдалих рецептів манника з сиром. Тут все просто і легко – міряємо склянкою і добре змішуємо компоненти до однорідності.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор, кефір, сир домашній і манна крупа, борошно – по 1 склянці;
  • яйця, 2 шт;
  • сода, 1 ч.л;
  • сіль дрібка, ванілін за смаком;
  • масло вершкове, 100 г.

Процес приготування манника

Все міряємо склянкою, у мене 200 г, ви можете взяти інший об’єм, головне, щоб кількості продуктів були в правильному співвідношенні.

Яйця змішуємо з ваніліном і сіллю, вимішуємо віночком.

Додаємо кефір і сир, перебиваємо блендером.

Всипаємо соду. Перемішуємо і залишаємо до появи пінки.

Вливаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо.

Додаємо манну крупу і борошно, вимішуємо. Тісто виходить досить густим, але так і повинно бути.

Форму застеляємо пергаментом, якщо силіконова, тоді змащуємо маслом і викладаємо тісто.

Випікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин, але перевіряйте готовність шпажкою.

Охолоджуємо манник і подаємо до столу.

Все перемішали і готово. Рецепт смачного манника «П'ятистаканник»: легко запам'ятати і готувати

Якщо є бажання і час, додайте ще сметанний крем, збитий з цукровою пудрою або просочіть розтопленим, теплим медом і посипте цедрою лимона або апельсина.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар