Швидкий рецепт дерунів з капустою і яйцем. Ситна страва, яку дуже легко приготувати

Пироги

Великі картопляні деруни з капустою і морквою. Готується все просто і швидко, виходить дуже ситно і смачно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, морква, цибуля і картопля;
  • яйця, 2 шт;
  • борошно, 2 – 3 столові ложки;
  • спеції, сіль, перець, ароматні трави.

Процес приготування дерунів

Цибулі беріть пару штук, подрібнюємо дрібним кубиком і обсмажуємо на олії до золотистого.

Одну моркву тремо на грубій терці і додаємо до цибулі.

Половину капусти дрібно і тонко шаткуємо, додаємо до овочів і тушкуємо.

Солимо і перчимо, додаємо чебрець та інші ароматні трави, зелень за смаком. Тушкувати краще під кришкою, так швидше і соковитіше виходить.

Картоплю (штук 8) натираємо на грубій терці.

Віджимаємо картопляну масу і змішуємо з остиглими овочами.

Додаємо яйця, борошно, солимо за смаком і добре перемішуємо.

Розігріваємо олію, викладаємо масу порційно, розподіляючи по сковороді.

Обсмажуємо такі млинці до рум’яності з двох сторін.

Швидкий рецепт дерунів з капустою і яйцем. Ситна страва, яку дуже легко приготувати

Капустяно-картопляні млинці виходять дуже смачними і ситними.

А якщо ви ще зробите домашні соуси, наприклад, часниковий на сметані або майонезі, тоді буде ще смачніше і оригінальніше.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар