Цукати
До цукатів прийнято відносити, апельсинові кірки, відварені в цукровому сиропі, а потім підсушені у духовці. Їх можна вживати як простий десерт з чаєм або ж використовувати в кулінарії для оформлення: тортів, тістечок та інших солодких виробів.
Всупереч поширеній думці, про те, що цукати готуються тільки з апельсинів, існує безліч рецептів їх приготування і з інших фруктів. Найчастіше домогосподарки використовують: гарбуз, мандарини, ананаси і навіть імбир. Знайти найцікавіші рецепти приготування цукатів в домашніх умовах, Ви можете на цій сторінці.
Такі гарбузові цукати ох, як добре йдуть із чайком довгими зимовими вечорами. А діти, як їх люблять! Це ж корисніше, чим мармеладки із супермаркету, погодьтеся.
Чомусь з гарбуза цукати до цього часу я ніколи не готувала, а виявилося, що даремно, вони настільки виходять смачними, що я тепер не встигаю готувати.
Для цукатів вибираємо стиглі ягоди, щільні, без ушкоджень. Миємо полуницю і тільки потім видаляємо плодоніжки. Якщо їх видалити раніше, ягоди будуть інтенсивно
Ці цукерки схожі на «Пташине молоко», але більш легкі і з цитрусовим смаком. Готуються максимально просто, витрати мінімальні. Необхідні продукти: Вода –
Готуємо домашнє Баунті набагато краще ніж покупне. Сьогодні хочу поділитися з Вами відмінним рецептом приготування домашніх цукерок ну або батончиків. Баунті –
Шоколадні трюфелі домашнього виробництва – це дуже смачно. Такі шоколадні цукерки можна подавати на святковий стіл і зробити їх з начинкою з горішків
Сьогодні хочу поділиться рецептом цукатів з моркви. Вони на смак дуже незвичайні і відмінно підходять до чаю, хто пробував їх у мене в гостях, питали