Цукати
До цукатів прийнято відносити, апельсинові кірки, відварені в цукровому сиропі, а потім підсушені у духовці. Їх можна вживати як простий десерт з чаєм або ж використовувати в кулінарії для оформлення: тортів, тістечок та інших солодких виробів.
Всупереч поширеній думці, про те, що цукати готуються тільки з апельсинів, існує безліч рецептів їх приготування і з інших фруктів. Найчастіше домогосподарки використовують: гарбуз, мандарини, ананаси і навіть імбир. Знайти найцікавіші рецепти приготування цукатів в домашніх умовах, Ви можете на цій сторінці.
Готуємо домашнє Баунті набагато краще ніж покупне. Сьогодні хочу поділитися з Вами відмінним рецептом приготування домашніх цукерок ну або батончиків. Баунті –
Шоколадні трюфелі домашнього виробництва – це дуже смачно. Такі шоколадні цукерки можна подавати на святковий стіл і зробити їх з начинкою з горішків
Сьогодні хочу поділиться рецептом цукатів з моркви. Вони на смак дуже незвичайні і відмінно підходять до чаю, хто пробував їх у мене в гостях, питали