Вдала закуска з баклажанів по-Новому, яка кожні вихідні на нашому столі

Закуски

Тепер баклажани готую тільки так! Спробуйте – не пошкодуєте!

Інгредієнти:

  • Баклажан – 3 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Курячий фарш – 100 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сметана – 2-3 ст. ложки.
  • Твердий сир – 70 гр.

Покроковий процес приготування закуски з баклажанів:

1. Баклажани нарізаємо кружками, товщиною приблизно 2 см. У кожного кружка баклажана акуратно вирізаємо середину.

Вдала закуска з баклажанів по-Новому, яка кожні вихідні на нашому столі

2. Вирізану частина баклажана дрібно нарізаємо і відправляємо в глибоку миску.

Вдала закуска з баклажанів по-Новому, яка кожні вихідні на нашому столі

3. Невеликий болгарський перець дрібно нарізаємо.

4. Один невеликий помідор дрібно нарізаємо.

5. Сир натираємо на дрібній тертці.

6. Всі інгредієнти з’єднуємо. До них відправляємо 100 гр. курячого фаршу, сіль, перець за смаком і 2 ст. ложки сметани. Ретельно перемішуємо.

7. Деко застелити пергаментним папером і викласти колечка з баклажан. Середину заповнюємо підготовленою начинкою, гарненько її утрамбовуючи.

Вдала закуска з баклажанів по-Новому, яка кожні вихідні на нашому столі

8. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 25-30 хвилин (в залежності від духовки). Так само при бажанні можете такі баклажани обсмажити на сковороді.

Вдала закуска з баклажанів по-Новому, яка кожні вихідні на нашому столі

Такі баклажани смачні і в гарячому вигляді і в холодному. Це моя улюблена літня закуска, а подаю її з часниковим соусом. Додаю в сметану подрібнений часник і зелень, перемішую і подаю до столу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь