Торт П’яна вишня надзвичайно смачний і ніжний, який просто не може не сподобатися.
Необхідні продукти:
Тісто:
- Цукор – 1 склянка
- Яйця – 5 шт.
- Какао – 2 ст. л
- Сода – 0,5 ч. л
- Борошно – 1 склянка
Крем:
- Вершкове масло – 200 гр.
- Згущене молоко – половина банки
Глазур:
- Цукор – 3 ст. л
- Молоко – 1,5 ст. л
- Вершкове масло – 2 ст. л
- Какао – 1,5 ст. л
- Вишня
- Вино
Як приготувати торт П’яна вишня
Залийте вишню червоним вином і витримайте добу.
Приготуйте тісто: збийте 5 яєць з 1 склянкою цукру, потім додайте 0,5 ч.л соди, 2 ст. л какао і 1 склянку борошна. Перемішайте і випечіть корж. Після того, як корж охолоне, зріжте верхівку і вийміть серединку, форма повинна залишитися порожня.
Приготуйте крем. Збийте згущене молоко з вершковим маслом, додайте подрібнений м’якуш коржа і вишню.
З’єднайте і покладіть назад в порожню форму.
Тепер приготуйте глазур: з’єднайте молоко, цукор і какао, поставте на вогонь і постійно помішуйте.
Після того, як знімете з вогню, додайте 2 ст. л вершкового масла.
Торт закрийте кришкою коржа і залийте глазур’ю. Зверху прикрасьте вишнями.
Торт П’яна вишня виходить неймовірно смачним.