Сусідка кореянка поділилася рецептом грибів по-корейськи. Швидко і просто

Закуски

Закуска з шампіньйонів виходить пікантною, ароматною і дуже смачною. Вона прекрасно підходить під будь-які страви та гарніри. Готується все швидко і просто.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • шампіньйони, 500 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 3 – 4зубчіка;
  • лавровий лист, 2 шт;
  • сіль, 1 ч.л;
  • коріандр, 1 ч.л;
  • паприка, половина ч.л;
  • гострий перець за смаком;
  • чорний перець;
  • петрушка і кінза;
  • олія соняшникова, 50 мл;
  • оцет 9%, 30 мл;
  • цукор, 1 ст.л;
  • сіль, 0.5 ч.л.

Процес приготування закуски з грибів

Грибочки я вибираю невеликі, після маринування вони будуть щільними і хрусткими.

Ріжемо гриби довільно, як вам подобається.

У воді розводимо сіль і додаємо лавровий лист, гриби. Після того, як гриби закиплять, варимо їх 10 хвилин.

Зелень рубаємо, цибулю ріжемо півкільцями, морква натираємо на тертці для корейської моркви.

Змішуємо овочі, додаємо сіль і цукор, добре перемішуємо, щоб овочі пустили сік.

Всипаємо зверху спеції, заливаємо розжареною соняшниковою олією і перемішуємо.

Додаємо зелень і гриби, вливаємо оцет, перемішуємо і відправляємо в холодильник на 12 годин.

Спеції для закуски ви можете брати ті, які використовуєте і для свого рецепта корейської моркви. Якщо не любите кінзу, тоді просто візьміть просто більше петрушки.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь