Рецепт пікантної картоплі в мундирі з часниковим маслом

Пікантна картопля в мундирі - рецепт приготування Другі страви з картоплі

Виходить смачний гарнір, який сподобається всім без винятку! Аромат часнику розбудить апетит, а дивовижна картопля його наситить!

Візьміть наступні продукти:

  • 8 картоплин середнього розміру;
  • 30 г масла вершкового м’якого стану;
  • 3 зубці часнику;
  • 1 пучок кропу;
  • олія соняшникова і сіль.

Покроковий процес приготування картоплі в мундирі з часниковим ароматом

Миємо ретельно картоплю, не чистимо, розрізаємо бульби не до кінця хрестиком.

Потім складаємо картоплю в каструлю, наливаємо воду і поміщаємо на вогонь. Коли вода закипить, варимо картоплю протягом 10 хвилин до напів готового стану. Воду зливаємо і даємо картоплі охолонути.

Після змащуємо кожну картоплину олією і кладемо в термостійку форму.

Включаємо духовку на 180 °, щоб розігрілася, і після поміщаємо картоплю на 20 хвилин. Запікаємо до готового стану.

У цей час дрібненько січемо кріп, часник видавлюємо в посічену зелень, додаємо вершкове масло і гарненько змішуємо. Ось так легко готується часникове масло.

В середину кожної картоплини кладемо масло з кропом і часником. Можете подавати!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар