Палицю ковбаси натираю на тертці, додаю сир і в духовку: ділюся цікавим рецептом швидкої випічки

Домашня випічка

Сьогодні я пропоную вам приготувати смачну і просту випічку на основі ковбаси і сиру. Приготувати таку випічку простіше простого, вона відмінно підходить для швидкого перекусу, також її дуже люблять діти.

Необхідні продукти:

  • Ковбаса салямі – 200 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Сире яйце – 3 шт.
  • Чорний мелений перець – за смаком.
  • Борошно – 100 гр.
  • Листкове тісто бездріжджове – 2 упаковки.
  • Чорний кунжут – 30 гр.

Покроковий процес приготування:

1. Палицю ковбаси салямі (можна взяти будь-яку) натираємо на грубій терці і отриману масу перекладаємо в глибоку тарілку.

2. Туди ж додаємо 200 грам твердого сиру натертого на грубій терці, 2 сирих яйця, чорний мелений перець і все добре перемішуємо до однорідної маси.

Палицю ковбаси натираю на тертці, додаю сир і в духовку: ділюся цікавим рецептом швидкої випічки

3. Обробну дошку посипаємо борошном, беремо пласт дріжджового тіста (у мене дві упаковки), розкачуємо до товщини 0,2 см і розрізаємо його на дві частини. Має вийти 8 пластин.

4. У центр кожної пластини викладаємо підготовлену начинку і загортаємо тісто таким чином, щоб вийшла довга трубочка, кінці трубочки заліплюємо.

Палицю ковбаси натираю на тертці, додаю сир і в духовку: ділюся цікавим рецептом швидкої випічки

Палицю ковбаси натираю на тертці, додаю сир і в духовку: ділюся цікавим рецептом швидкої випічки

5. На деко для запікання викладаємо отримані трубочки, змащуємо їх сирим яйцем, посипаємо зверху чорним кунжутом і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 40 хвилин. Смачного!

Палицю ковбаси натираю на тертці, додаю сир і в духовку: ділюся цікавим рецептом швидкої випічки

Палицю ковбаси натираю на тертці, додаю сир і в духовку: ділюся цікавим рецептом швидкої випічки

Палицю ковбаси натираю на тертці, додаю сир і в духовку: ділюся цікавим рецептом швидкої випічки

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар