Бісквітний рулет за 30 хвилин

Бісквітний рулет - рецепт приготування Домашня випічка

Цей бісквітний рулет виходить з першого разу у всіх. Час на випічку знадобиться не більше 30 хвилин. Метод дуже простий, цим і рулет мені подобається. Випічка виходить смачною і м’якою.

Складові

  • Борошно пшеничне – 90 г
  • Цукор – 80 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Ванілін – на кінчику ножа
  • Повидло – 200 г (любе)

Процес приготування бісквітного рулету

Я компоненти буду збивати міксером. Збиваємо яйця, порційно додаючи цукор.

Далі, всипаємо ванілін і збиваємо яєчну суміш, до її становлення повітряної і світлої маси.

Потім, додаємо просіяне борошно і перемішуємо, до однорідної консистенції.

Деко застеляємо пекарним папером, виливаємо тісто на папір і розрівнюємо (намагайтеся, щоб шар був рівномірним по товщині).

Розігріваємо духовку до 190 ° C і випікаємо бісквіт 10 хвилин.

Після, дістаємо з духовки і перевіряємо готовність невеликим натисканням. Палець не повинен провалюватися.

Гарячий бісквіт перевертаємо на рушник і акуратно знімаємо прилиплий папір.

Потім, бісквіт разом з рушником звертаємо в тугий рулет.

У цьому положенні залишаємо бісквіт хвилин на 10, даємо йому охолонути.

Після, акуратно розвертаємо, і ножем підрівнюємо краї бісквіта (якщо це необхідно).

Далі, змащуємо бісквіт повидлом (у мене яблучне), розподіляючи по всіх поверхні.

Шар повидла розрівнюємо і знову акуратно згортаємо бісквіт в рулет.

Готовий рулет обмотуємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин (чим довше залишите в холодильнику, тим більше просочиться і м’якшим стане рулет).

Після цього дістаємо і за бажанням, посипаємо цукровою пудрою.

Рулет готовий, приємного апетиту!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар